Tyxo.bg counter Международно изложение „Образование без граници”
Home Новини Международно изложение „Образование без граници”

Рожден ден

 Рожден ден

Харесай нашата страница


Международно изложение „Образование без граници” ПДФ Печат Е-мейл
 НДК за пореден път ще бъде домакин на Международното изложение „Образование без граници”, което се организира заедно със Столична община и над 60 медийни партньори от 16. 03 до 18.03. 2012 година.
На този престижен международен образователен панаир два пъти годишно всички ученици, студенти и родители могат да осъществят среща с най-големите образователни институции от цяла Европа, САЩ, Канада, Азия. През предишните две години на изложението присъстваха представители от над 27 държави.
Освен училища, университети и езикови организации, се включиха и световни държавни образователни организации, много посолства и чуждестранни министерства, образователни асоциации и фондации.
„Образование без граници” е единственото българско образователно събитие, което е подкрепено от Европейския съюз – Програми CORDIS & TED.
Входът за посетители на форум „Образование без граници” е свободен след направена  регистрация onlinе на www.edu-fair.eu или на място по време на самото изложение.
При желание можете да посетите изложението, което ще бъде със следното работно време и на ваше разположение ще са експерти и консултанти:

От 10:00 до 19:00 ч. – петък и събота
От 10:00 до 16:00 ч. – неделя
 
XHTML and CSS.